Thuis

Henan Sinodiam International Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Onthaal aan Internationale SinoDiam

 

Who wij zijn:

Als techniek, productie, en op de markt brengend diamantbedrijf, vertegenwoordigen wij ons als „keten van de diamantlevering voor de Internationale Diamantklanten“.

 

Met meer dan 20 jaar van gecombineerde ervaring in de industriële diamant en de metaaldeklaagindustrieën, heeft SionDiam een rijkdom aan kennis en deskundigheid die onvergelijkelijk is. Wij gebruiken deze ervaring om zowel bedrijven als personen van kwaliteit en innovatieve producten te voorzien zij echt kunnen tellen.

 

Wij werken nauw met klanten samen om hun vereisten op diamantsuperabrasives, het metaalpoeder, de staalspatie, de diamanthulpmiddelen en de verwante toebehoren vast te stellen, resulterend in onze klanten die de meest geschikte producten voor hun respectieve inschrijvingen ontvangen. Dit, samen met onze verhoudingen met productiecapaciteit en kwaliteitsstabiliteit, staat ons toe om te verzekeren onze waardevolle klanten de best mogelijke product hoogstens concurrerende prijs ontvangen.

 

Wat wij:

 

SinoDiam is gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van industrieel diamantpoeder, microndiamant en diamantproducten. De productenlijn behandelt meer dan 100 modellen zoals de de gekweekte diamant van HPHT laboratorium, diamant van het de zaaggruis van de metaalband, kristallijne en niet kristallijne de maaswijdtediamant van de Metaalband, de maaswijdtediamant van de harsband, algemene en professionele microndiamant, CBN, Metaaldeklaag, polycrystalline diamant compacte (PDC), polycrystalline diamant (PCD), diamant oppoetsende samenstelling en pre-gelegeerd metaalpoeder.

 

Wij leveren ook het gesinterde de zaagblad van de algemeen doeldiamant, gesoldeerd steen scherp blad, laser gelaste hoge snelheid en de professionele beton en bladen van de muurzaag; De natte of droge beetjes van de diamantkern; steen en bouw malende oppoetsende hulpmiddelen. Diamantdraad voor steengroeve, concrete bedrading; het blad van de carbidezaag voor houten en non-ferro; Weg en mijnmalenbeetjes ......

Onze Producten ook met inbegrip van het de productiemateriaal van diamanthulpmiddelen, de spaties van het bladstaal, de buis van Kernbeetjes, het lichaam van het malend wielstaal, hoekmolen, cirkelzaag ......

 

Wat dit gemiddelde aan onze waardevolle klanten?

 

Bovendien zorgen wij ervoor dat wij voor de de industriekromme door de recentste technologieën te gebruiken blijven. De rust verzekerde dat geen kwestie wat u nodig hebt, u op ons kan vertrouwen om het absolute beste te verstrekken, pogen de leider van industriële diamantoplossing te zijn verstrekt aan de klanten wereldwijd.

 

 

 

De Verwante Fabriek van China                                         Het Pakhuis van de V.S.

 

China Henan Sinodiam International Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0           China Henan Sinodiam International Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

 

 

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De verantwoordelijkheid is de verzekering van kwaliteit, en de kwaliteit is het leven van bedrijf. Wij verheugen ons op samenwerking op lange termijn met klanten, zullen wij de beste dienst en na de verkoopdienst voor elk van onze klanten maken. Als u om het even welk onderzoek hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren. Wij zullen u antwoorden in de eerste keer aangezien wij kunnen.

 

Met jaren van ontwikkeling, hebben wij perfect verkoopnetwerk en het geïntegreerde systeem van de naverkoopdienst bij binnenlands en in het buitenland opgezet, die het bedrijf toelaat om de geschikte, nauwkeurige en efficiënte diensten, en gewonnen goede klantenreputaties te verlenen. De producten worden verkocht overal in China en uitgevoerd naar meer dan 30 landen en gebieden zoals Europa, Amerika, Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika, Midden-Oosten en Afrika. De productie, het verkoopvolume en de schaal zijn allen rangschikten eerst in dezelfde industrie.

China Henan Sinodiam International Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Henan Sinodiam International Co., Ltd. Bedrijfsprofiel China Henan Sinodiam International Co., Ltd. Bedrijfsprofiel
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Handelsmaatschappij

Merken : SinoDiam

Aantal werknemers : 50~100

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 90% - 100%